De Holtmoat

Erik Brummelman
Van Lennepweg 8
7251 JM Vorden
Tel: 06-30926930
E-mail:info@deholtmoat.nl

Wie is De Holtmoat?

De spil van de Holtmoat, Erik Brummelman, is na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de bouw, in 2005 voor zichzelf begonnen. Hij is een veelzijdig vakman, en is onder meer zeer bekwaam in timmeren, metselen, stucen en tegelen, waarbij zijn oude liefde, het timmerwerk, wel als ‘core business’ beschouwd kan worden. En zijn er bij grotere projecten werkzaamheden nodig die niet tot zijn vakgebied behoren, dan beschikt hij over een uitgebreide kring aan vaklieden, die op afroep beschikbaar zijn.

CIMG0735

Onderhoud
Als u denkt dat een klus te klein is voor de Holtmoat, dan hebt u het mis. Ook een klemmende deur of een slecht sluitend raam kan Erik Brummelman voor u verhelpen.

Verbouw
Tot de mogelijkheden behoren projecten als het bouwen van schuren/garages, een aanbouw aan het huis, het plaatsen van dakkapellen en dergelijke. De klant hoeft zelf alleen te zorgen voor bouwtekeningen en de eventueel benodigde vergunningen, de rest wordt van A tot Z door de Holtmoat geregeld.

Meubels
Dankzij de jarenlange timmerervaring van Erik Brummelman kunt u ook uw wensen op het gebied van meubels in vervulling laten gaan. Of het nu een robuuste tafel betreft of het laten bouwen van een ambachtelijke keuken: de resultaten zullen u blij verrassen.

MAIL0001 MAIL0002 MAIL0003